Sneeuwbuien brengen kerstsfeer in Bellewaerde Aquapark

Tom Gheeraert
Tom Gheeraert Medewerker KW

Van 13 december tot en met 12 januari zorgen tal van decoraties en fonkelende lichtjes voor een feeërieke sfeer in Bellewaerde Aquapark. Bezoekers beleven zelfs een witte kerst in het gloednieuwe indoor waterpark dankzij de levensechte sneeuwbuien. Tijdens de kerstvakantie staan er meet & greets met de kerstman en Koning Leeuw op het programma.

Tal van decoraties, kerstbomen, sneeuwmannen en fonkelende lichtjes … Vanaf 13 december worden bezoekers ondergedompeld in een feeërieke sfeer tijdens hun bezoek aan Bellewaerde Aquapark. “Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen gezinnen zich verwachten aan echte sneeuwbuien. Dankzij de omgevingstemperatuur van 34°C en de watertemperatuur van 32°C blijft het natuurlijk aangenaam warm”, zegt directeur Stefaan Lemey. “Kinderen tot 12 jaar kunnen van vrijdag 20 december tot woensdag 25 december met niemand minder dan de Kerstman op de foto én worden verwend met een cadeautje. Van 30 december tot 3 januari komt Koning Leeuw langs voor een meet & greet.”

Sneeuwbuien brengen kerstsfeer in Bellewaerde Aquapark

Vandaag vrijdag 13 december is Bellewaerde Aquapark nog open tot 22 uur. Verder in de maand december op de woensdag van 14 uur tot 20 uur, op de vrijdagen 20 en 27 december van 10 uur tot 22 uur en in de weekends van 10 uur tot 20 uur. In de kerstvakantie is het iedere dag open. Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen, ga naar aquapark.bellewaerde.be. (TOGH)

Sneeuwbuien brengen kerstsfeer in Bellewaerde Aquapark

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier