Smulmarkt en kermis Keiem geannuleerd

Een foto uit het archief met daarop het kermiscomité bij een deel van de zelfgemaakte kindermolen we herkennen:Nico Rossy, Kenny Pille, Marc Deprez, Wim Debergh, Joan Van Eecke voorzitter van het comité, Benny Cauwelier, Bryan Cauwelier, Stefanie Cauwelier en Nathalie Cauwelier. © (Foto ACK)
Redactie KW

In de week van 21 tot 29 augustus zou normaal een druk gevuld kermisprogramma zorgen voor heel wat pret in Keiem, helaas komt ook hier het coronavirus de feestvreugde verhinderen.

Ook de geplande wielerwedstrijd die eind augustus zou doorgaan via café St-Hubert en de loopwedstrijd Dwars door Keiem georganiseerd door de Ware Sportvrienden met Rik Decoster zullen dit jaar niet doorgaan.

“Wel kunnen het schietkraam en het eendjesvissenkraam die ieder jaar komen ook dit jaar, indien ze dat willen , naar Keiem komen maar er zal geen kermisprogramma doorgaan”, zegt schepen Marc Deprez. “Dit jaar moeten we helaas annuleren maar volgend jaar gaan we er een extra lap opgeven !”

(ACK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten