In de gevangenissen van Brugge ligt de bezetting zelfs onder de 25 procent, want slechts tien procent is aanwezig. In Ieper is dat dan weer 40 procent.

In de gevangenissen is sinds maandagavond een stakingsactie aan de gang, die doorgaat tot woensdagavond. Vakbonden ACV en ABVV voeren actie om te protesteren tegen het personeelstekort, de overbevolking en andere problemen.

Actie aan de Brugse gevangenis

© JVM

Aan de poort van de Brugse gevangenis wordt door verschillende vakbonden actie gevoerd. De noden zijn gekend, maar er wordt te weinig actie ondernomen klinkt het.

(BELGA/JVM)

In de gevangenissen van Brugge ligt de bezetting zelfs onder de 25 procent, want slechts tien procent is aanwezig. In Ieper is dat dan weer 40 procent.In de gevangenissen is sinds maandagavond een stakingsactie aan de gang, die doorgaat tot woensdagavond. Vakbonden ACV en ABVV voeren actie om te protesteren tegen het personeelstekort, de overbevolking en andere problemen.Aan de poort van de Brugse gevangenis wordt door verschillende vakbonden actie gevoerd. De noden zijn gekend, maar er wordt te weinig actie ondernomen klinkt het.(BELGA/JVM)