"Beste klanten, uit voorzorg hebben we direct de winkel gesloten. Dit omdat er een werknemer positief getest is. Het hele team laat zich nu ook testen en we hopen op een gunstig resultaat." Met dit facebookbericht en de nodige uitleg aan de deur van de slagerij maakten Laurenzo en Sylvie deze beslissing bekend. "Deze namiddag hebben we een afspraak bij de dokter voor de nodige testen en we zullen er ook de nodige uitleg krijgen over wat er nu verder moet gebeuren", weet Laurenzo te vertellen. "Wanneer we terug open gaan, kunnen we nu nog niet meegeven, het hangt ook af van de resultaten en van wat er ons wordt opgelegd van de overheid. We hebben nu eerst aan de gezondheid en welzijn van onszelf, onze werknemers en klanten gedacht, nu komt de winkel even op een tweede plaats."

Reactie burgemeester

Het slagerskoppel is gisteren in overleg gegaan met burgemeester Jan de Keyser. "Ik waardeer de professionele en beschermende beslissing die Laurenzo en Sylvie genomen hebben om hun zaak eventjes te sluiten totdat de testresultaten bekend zijn. Ik wens het hele team veel courage." (GST)

"Beste klanten, uit voorzorg hebben we direct de winkel gesloten. Dit omdat er een werknemer positief getest is. Het hele team laat zich nu ook testen en we hopen op een gunstig resultaat." Met dit facebookbericht en de nodige uitleg aan de deur van de slagerij maakten Laurenzo en Sylvie deze beslissing bekend. "Deze namiddag hebben we een afspraak bij de dokter voor de nodige testen en we zullen er ook de nodige uitleg krijgen over wat er nu verder moet gebeuren", weet Laurenzo te vertellen. "Wanneer we terug open gaan, kunnen we nu nog niet meegeven, het hangt ook af van de resultaten en van wat er ons wordt opgelegd van de overheid. We hebben nu eerst aan de gezondheid en welzijn van onszelf, onze werknemers en klanten gedacht, nu komt de winkel even op een tweede plaats." Het slagerskoppel is gisteren in overleg gegaan met burgemeester Jan de Keyser. "Ik waardeer de professionele en beschermende beslissing die Laurenzo en Sylvie genomen hebben om hun zaak eventjes te sluiten totdat de testresultaten bekend zijn. Ik wens het hele team veel courage." (GST)