Xavier Deprez en Lieselot Devos van Slagerij 'Meat Xavier en Lieselot' op het Dorpsplein in Rollegem-Kapelle werden donderdag gecontacteerd door een klant die het coronavirus heeft opgelopen.

"We hebben onmiddellijk besloten om de slagerij preventief te sluiten en hebben de dokter opgebeld. We waarderen het telefoontje van de klant", aldus Lieselot.

"Ondanks de veiligheidsmaatregelen zoals bijvoorbeeld het voortdurend ontsmetten van onze handen, mogen we geen risico lopen", aldus Lieselot. Het ondernemend koppel wordt maandag getest door de dokter.

"Is het resultaat negatief dan kunnen we volgende week vrijdag wellicht de deuren van onze zaak terug openen. Indien we ook het virus hebben opgelopen is het nog niet duidelijk wanneer de klanten terug bij ons terecht kunnen."

(BF)

Xavier Deprez en Lieselot Devos van Slagerij 'Meat Xavier en Lieselot' op het Dorpsplein in Rollegem-Kapelle werden donderdag gecontacteerd door een klant die het coronavirus heeft opgelopen."We hebben onmiddellijk besloten om de slagerij preventief te sluiten en hebben de dokter opgebeld. We waarderen het telefoontje van de klant", aldus Lieselot."Ondanks de veiligheidsmaatregelen zoals bijvoorbeeld het voortdurend ontsmetten van onze handen, mogen we geen risico lopen", aldus Lieselot. Het ondernemend koppel wordt maandag getest door de dokter."Is het resultaat negatief dan kunnen we volgende week vrijdag wellicht de deuren van onze zaak terug openen. Indien we ook het virus hebben opgelopen is het nog niet duidelijk wanneer de klanten terug bij ons terecht kunnen."(BF)