Slagerij Colin & Sabine bestaat 20 jaar en blijft met de bakfiets aan huis leveren

Colin Maertens levert elke namiddag aan huis: "Een meerwaarde voor de klanten." © SR
Redactie KW

Slagerij Colin & Sabine aan de Dudzeelsesteenweg in Sint-Jozef bestaat 20 jaar. De slager is mee met zijn tijd. Colin Maertens (46) startte onder meer met een webshop voor zijn klanten, die zo na de openingsuren hun bestelling kunnen afhalen, en met een eigen leveringsdienst aan huis.

Colin Maertens haalde recent zijn automaat in Koolkerke weg en kiest nu resoluut voor (nog) meer persoonlijk contact met zijn klanten. Hij levert nu huis aan huis. “Mijn slagerij is alleen nog in de voormiddag open”, zegt Colin. “In de namiddag breng ik alle bestelling aan huis. Vanaf 20 euro wordt alles gratis geleverd.”

“Voor de binnenstad maak ik gebruik van mijn bakfiets, voor leveringen naar Koolkerke, Kruisabele, Sint-Pieters en Dudzele ga ik met de bestelwagen.”

Volgens Colin kiezen telkens meer klanten voor bestellen via website. “Zo kunnen ze de verplaatsing vermijden. Voor de bewoners in Koolkerke, waar nu geen slagerij meer is, is de levering aan huis een grote meerwaarde”, oppert hij. Bij de webshop voegde Colin nu ook andere producten toe. “Daarvoor werk ik samen met de Spar Express van mijn vrouw, Sabine Lambert (45) in Dudzele. Wie voor het eerst bestelt, krijgt dit jaar een flinke korting van maar liefst 20 procent, dit naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan”, vertelt Colin Maertens. (SR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten