Sjokkotof zoekt getalenteerde en enthousiaste jongens

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Voor de rollen van Lucas en Felix in de educatieve theatervoorstelling Nothing Really Matters is Sjokkotof op zoek naar twee jonge, mannelijke acteurs tussen de 13 en 16 jaar oud. Zit er in West-Vlaanderen dergelijk jong talent ?

Houd jij dus van acteren en heb je er altijd al van gedroomd om op het podium te staan ? Dan ben jij de persoon die ze zoeken. Schrijf je in via sjokkotof.be/auditie.

Het verhaal : Nothing Really Matters zoomt in op een hoofdstuk uit het leven van Felix en Lucas, twee tieners die elkaar vinden op de schoolbanken. Ze worstelen elk met hun eigen problemen. Felix heeft een agressieve vader, die hem telkens kleineerd. Lucas valt op jongens, maar durft het niet te vertellen aan zijn moeder, zijn steun en toeverlaat. En toch dromen ze van hetzelfde: schitteren zoals hun idool. Lucas houdt van de iconische zanger Freddie Mercury en Felix kijkt op naar de legendarische skater Tony Hawk. Hun vriendschap groeit en wordt alsmaar intenser… Maar hoe geven ze die gevoelens een plaats ? Klopt het echt wat Freddy zong, dat “nothing really matters” ? Wagen ze zich aan het avontuur zoals dat van Tony ? Durven ze ? Durven ze verder dromen ? En vooral : durven ze doen ? (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.