De grootste werken aan de Sint-Theresiakerk Heirweg in Anzegem zijn achter de rug. Zaterdagavond werd dan ook onder grote belangstelling de kerk officieel ingewijd. De kerk kreeg een nevenbestemming met een gedeeld gebruik voor de school. Ze werd verkleind met de helft, maar behoudt toch haar 240 zitplaatsen. Ernaast is nu een parochiezaaltje en een refter voor de aanpalende school.

Op de eerste verdieping is er dan een turnzaal en een vergaderzaal. Het kerk-, school- en verenigingsleven zit nu onder één dak, wat positief is voor de gemeenschap. Eigenlijk kan men de Heirwegnaren omschrijven als een zeer goed samenhangende bevolking, waar kerkraad en parochieraad volledig samen werken in een goede sfeer.

(GBA)

De grootste werken aan de Sint-Theresiakerk Heirweg in Anzegem zijn achter de rug. Zaterdagavond werd dan ook onder grote belangstelling de kerk officieel ingewijd. De kerk kreeg een nevenbestemming met een gedeeld gebruik voor de school. Ze werd verkleind met de helft, maar behoudt toch haar 240 zitplaatsen. Ernaast is nu een parochiezaaltje en een refter voor de aanpalende school. Op de eerste verdieping is er dan een turnzaal en een vergaderzaal. Het kerk-, school- en verenigingsleven zit nu onder één dak, wat positief is voor de gemeenschap. Eigenlijk kan men de Heirwegnaren omschrijven als een zeer goed samenhangende bevolking, waar kerkraad en parochieraad volledig samen werken in een goede sfeer.(GBA)