Sint-Maarten brengt een blitzbezoek aan Esen

Redactie KW

Sint-Maarten bracht dinsdagavond onverwacht een blitzbezoek aan Esen. De voorbije weken mochten de kinderen een tekening of een leuke brief in de Sintbus bij de Aveve-winkel stoppen. Zwarte Piet vond er maar liefst 137 schitterende werkjes.

De Sint was zo blij dat hij besloot om ondanks Covid-19 op de vooravond van zijn naamfeest nog snel eens met de koets door het dorp te rijden. De kinderen en ook de ouders wuifden de Sint op een veilige afstand toe. Heel wat bewoners van het dorp waren ook verrassend blij om nog eens de Sint in levende lijve te zien.

Tijdens de gezellige rit van de Sint dienden de Zwarte Pieten snoep en geschenken te droppen bij alle kinderen die hun best gedaan hadden om de Sint een mooi naamfeest van Maarten te schenken.

Sint-Maarten hoopt dat hij volgend jaar alle kinderen terug heel dicht bij zich mag nemen om hen te bedanken voor opnieuw een jaartje zonder stoute kinderen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten