Sint-Hubertusfeest in en rond Beselare

De laatste algemene vergadering in de Geite was meteen de gelegenheid om medewerkers en vrijwilligers voor te stellen. © zenon bekaert beselare
Redactie KW

De Sint-Hubertusvrienden van Beselare pakken op zondag 6 november voor de 38ste keer uit met het Sint-Hubertusfeest in en rond Beselare.

Na de de misviering die start om 9 uur volgt de zegening voor honden, koetsen en ruiters. Rond 10.15 uur wordt dan de aanvang gegeven van een vrije wandeling voor koetsen en paarden, voor de honden en hun begeleiders is er een uitgestippeld parcours voorzien. Inschrijven kost 5 euro en daarin is een aperitief begrepen. In OC De Leege Platse kan er rond de middag ook nog een hutspot met casselrib en worst verkregen worden aan 15 euro per persoon. Ook soep en broodjes zijn beschikbaar. Tijdens de wandeling is er ook nog een stop voorzien waar de deelnemers kunnen genieten van een aperitief.

Bekende chocolatier

Een nieuwigheid zijn de truffels die te koop aangeboden worden aan 12 euro voor 500 gram in melkchocolade of witte chocolade. Deze zijn gemaakt door een bekende chocolatier samen met de plaatselijke medewerkers. De truffels worden aan huis geleverd of kunnen afgehaald worden in OC De Leege Platse op 6 november. Bestellingen worden via rekeningnummer BE15 7380 1307 6430 met vermelding ‘truffels’ afgehandeld.

Voor de deelnemers is er voldoende parking voorzien, ruiterkledij en een ruiterpet zijn gewenst en iedere deelnemer moet zelf verzekerd zijn voor burgerlijke aansprakelijkheid. Verdere informatie is te verkrijgen op 0474 950 278, 0496 680 278 en 0472 34 94 79. (ZB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier