Single? Dan mag je in dit hotel voor een prijsje overnachten

Redactie KW

Ben je single, dan kan je in het paasweekend voor een prijsje overnachten in Westhoek Hotel Flanders Lodge. Aan het verblijf wordt een coronaproof programma gekoppeld van fietstochten en wandelingen in de regio.

Reisorganisatie Happy Weekends uit Retie wil een antwoord bieden op de groeiende groep alleenstaanden die zich eenzaam voelen door de coronamaatregelen. Met het nieuwe concept Single Saturdays nodigt de touroperator singles uit voor een overnachting in een hotel en een keuzeprogramma met wandelingen en fietstochten. Tijdens het paasweekend van 3 tot 5 april is het de beurt aan de Westhoek en het Iepers hotel Flanders Lodge.

Singlesupplement laten vallen

Steeds meer alleenstaanden voelen zich eenzaam ”, zegt zaakvoerder Paul Huysmans van Happy Weekends. “Een andere vaststelling is dat heel wat hotels momenteel kampen met een erg lage bezetting en dus blij zijn met extra klanten. En zelfs bereid zijn om het singlesupplement dat ze in normale tijden vragen, te laten vallen.”

“We zijn een mooie democratische prijs overeengekomen”, bevestigt Roger Verschaeve, uitbater van Westhoek Hotels Flanders Lodge. “ Door de coronacrisis hebben wij hier zeker plaats voor zestig singles. Hier overnachten kan perfect coronaproof. Toen de vraag kwam om hieraan mee te werken, hebben we meteen positief gereageerd. We willen de deelnemers mee een zeer aangenaam verblijf in de regio bezorgen.”

Wandelen en fietsen

Tijdens zo’n Single Saturday krijgt elke deelnemer een eigen luxekamer, wordt er gedineerd en ontbeten op de kamer en kies je overdag uit een programma met wandelingen en fietstochten. Er worden groepjes samengesteld van 5 tot 6 mensen, die hetzelfde willen gaan doen. “Niets zo goed voor lijf en geest om je te omringen met anderen, te bewegen in openlucht en samen plezier te maken”, besluit Huysmans.

Reserveren via www.happyweekends.be , info@happyweekends.be of 014 75 71 16.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.