De strenge maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken, spelen ook singer-songwriter Brecht Bun Vanvyaene (29) parten. Niet alleen omdat de Lichterveldenaar zelf erg veel last heeft van smetvrees, maar ook omdat de geplande opnames voor de videoclip bij zijn tweede single niet konden doorgaan.

Daarom lanceert hij nu een warme oproep. Hij wil zo veel mogelijk mensen aan het dansen krijgen in hun woonkamer, terwijl zijn single Two Faced Girl op de achtergrond speelt. "Aanvankelijk was het de bedoeling een videoclip op te nemen die past bij de inhoud van het nummer", vertelt Brecht. "De opnames zouden afgelopen woensdag plaatsvinden, maar werden geannuleerd omwille van de strengere maatregelen van de overheid. Terecht trouwens, want ik kom mijn huis ook niet uit als het niet nodig is."

Slowen in de living

Daarom rekent Brecht nu op zijn medemens. Voor de tweede keer, want ook voor zijn eerste single Around The Corner vroeg hij mensen om zichzelf te filmen. Toen terwijl ze zijn nummer zongen, nu wil hij hen aan het dansen krijgen. "Om twee redenen", zegt Brecht. "Omdat dit een minder happy nummer is en dansen, bij voorkeur slowen, er beter bij past dan luidkeels meezingen. Maar ook omdat ik zo een beetje warmte in de vele woonkamers hoop te krijgen. Zeker in deze rare tijden is dat geen overbodige luxe. Maar wie alleen thuis zit en geen danspartner heeft, mag uiteraard ook alleen dansen."

Voor de geïnteresseerden: Two Faced Girl gaat over een meisje dat elke man om haar vinger draait, terwijl ze ze één voor één doet denken dat ze de enige voor haar zijn. Spreekt Brecht uit ervaring? "Het gaat alleszins niet over één specifieke persoon", grijnst Bun. "Maar ik heb wel geput uit ervaringen van mezelf en andere mensen om dit nummer te schrijven."

Wie wil meewerken aan de videoclip, neemt zo snel mogelijk contact op met Brecht via zijn Facebookpagina.

Hieronder kan je de videoclip bij Around The Corner bekijken.

De strenge maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken, spelen ook singer-songwriter Brecht Bun Vanvyaene (29) parten. Niet alleen omdat de Lichterveldenaar zelf erg veel last heeft van smetvrees, maar ook omdat de geplande opnames voor de videoclip bij zijn tweede single niet konden doorgaan.Daarom lanceert hij nu een warme oproep. Hij wil zo veel mogelijk mensen aan het dansen krijgen in hun woonkamer, terwijl zijn single Two Faced Girl op de achtergrond speelt. "Aanvankelijk was het de bedoeling een videoclip op te nemen die past bij de inhoud van het nummer", vertelt Brecht. "De opnames zouden afgelopen woensdag plaatsvinden, maar werden geannuleerd omwille van de strengere maatregelen van de overheid. Terecht trouwens, want ik kom mijn huis ook niet uit als het niet nodig is."Daarom rekent Brecht nu op zijn medemens. Voor de tweede keer, want ook voor zijn eerste single Around The Corner vroeg hij mensen om zichzelf te filmen. Toen terwijl ze zijn nummer zongen, nu wil hij hen aan het dansen krijgen. "Om twee redenen", zegt Brecht. "Omdat dit een minder happy nummer is en dansen, bij voorkeur slowen, er beter bij past dan luidkeels meezingen. Maar ook omdat ik zo een beetje warmte in de vele woonkamers hoop te krijgen. Zeker in deze rare tijden is dat geen overbodige luxe. Maar wie alleen thuis zit en geen danspartner heeft, mag uiteraard ook alleen dansen."Voor de geïnteresseerden: Two Faced Girl gaat over een meisje dat elke man om haar vinger draait, terwijl ze ze één voor één doet denken dat ze de enige voor haar zijn. Spreekt Brecht uit ervaring? "Het gaat alleszins niet over één specifieke persoon", grijnst Bun. "Maar ik heb wel geput uit ervaringen van mezelf en andere mensen om dit nummer te schrijven."Wie wil meewerken aan de videoclip, neemt zo snel mogelijk contact op met Brecht via zijn Facebookpagina.Hieronder kan je de videoclip bij Around The Corner bekijken.