Simonne Verbrugghe uit Izegem verliest net als haar man de strijd tegen corona

Etienne en Simonne verloren beiden de strijd tegen het coronavirus.
Redactie KW

Simonne Verbrugghe uit de Rozenlaan in Izegem overleed op woensdag 29 april op 91-jarige leeftijd in de Sint-Jozefskliniek aan de gevolgen van het coronavirus. Drie weken eerder, op dinsdag 7 april, was haar man Etienne Castelein er al aan overleden.

Zoon Serge Castelein (67) werd nog vóór zijn ouders met corona opgenomen in het ziekenhuis. Korte tijd later bleken ook zijn vader Etienne en moeder Simonne Verbrugghe besmet te zijn. Beiden werden opgenomen in de Sint-Jozefskliniek in Izegem. Amper één week later, op 7 april, overleed Etienne.

“Mijn moeder bleef in het ziekenhuis en er trad zelfs een lichte verbetering op in haar gezondheidstoestand”, zegt Serge. “Jammer genoeg ging die dan weer achteruit en moeder overleed op woensdag 29 april.”

Donderdag 7 mei wordt er in familiekring afscheid genomen van Etienne en Simonne in de aula van uitvaartcentrum Snoeck in de Bellevuestraat 24 in Izegem. Na de dienst worden beide asurnen ingezet in het urnenpark van de begraafplaats in de Reperstraat. (IB-Snoeck Uitvaartzorg)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.