Ze maakten daar van 06.00 uur tot 09.00 uur live radio om de school te bedanken voor hun bijdrage aan Rode Neuzen Dag. Qmusic doet de ronde van België en bezocht in elke provincie de school die het meest inzamelde voor het goede doel.

Een grote piñata, in Rode Neus-vorm, werd door Minister van Onderwijs Hilde Crevits kapot geslagen en daarmee bleek dat het SIGO liefst 16.134 euro had bijeengezameld. Daarmee was en is de school veruit de beste van West-Vlaanderen. Zeker opmerkelijk is dat de school enkel de eerste graad van het middelbaar aanbiedt en daar aan 97 leerlingen les geeft. Het geeft aan welke inspanning de ganse school er voor over had om dit resultaat te behalen.

Qmusic nam ook artiest en DJ Kent Colt mee die voor een live optreden zorgde. Ook leerlingen van het SIGO van de afdeling uit Gistel woonden het evenement bij. Na de ochtendshow gingen de leerlingen gewoon terug naar de klas.

© Foto Coghe

(RI)

Ze maakten daar van 06.00 uur tot 09.00 uur live radio om de school te bedanken voor hun bijdrage aan Rode Neuzen Dag. Qmusic doet de ronde van België en bezocht in elke provincie de school die het meest inzamelde voor het goede doel.Een grote piñata, in Rode Neus-vorm, werd door Minister van Onderwijs Hilde Crevits kapot geslagen en daarmee bleek dat het SIGO liefst 16.134 euro had bijeengezameld. Daarmee was en is de school veruit de beste van West-Vlaanderen. Zeker opmerkelijk is dat de school enkel de eerste graad van het middelbaar aanbiedt en daar aan 97 leerlingen les geeft. Het geeft aan welke inspanning de ganse school er voor over had om dit resultaat te behalen.Qmusic nam ook artiest en DJ Kent Colt mee die voor een live optreden zorgde. Ook leerlingen van het SIGO van de afdeling uit Gistel woonden het evenement bij. Na de ochtendshow gingen de leerlingen gewoon terug naar de klas.(RI)