Sia is helemaal terug met haar gloednieuwe single ‘Together’

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Sia lanceert haar gloednieuwe single ‘Together‘ uit haar volgend studioalbum en film ‘Music‘. ‘Together‘ is slechts één van de tien nieuwe tracks die werden geschreven door Sia voor de film.

De videoclip van de single is meteen een voorproefje op Sia’s regiedebuut, met Kate Hudson, Leslie Odom Jr. en Maddie Ziegler in de hoofdrol. In ‘Music‘ volgen we Zu (Kate Hudson), die sinds kort nuchter is en die haar weg opnieuw probeert te vinden, wanneer ze plots te horen krijgt dat ze de enige voogd wordt van haar halfzus Music (Maddie Ziegler), een jong meisje met autisme. De film verkent twee van Sia’s favoriete thema’s : je innerlijke stem vinden en beseffen hoe belangrijk het is om familiebanden te smeden. Het script voor ‘Music‘ werd geschreven door Sia en Dallas Clayton en is gebaseerd op een kortverhaal van Sia uit 2007. Het nummer ‘Together‘ werd geschreven door Sia en Jack Antonoff. Antonoff en Jesse Shatkin produceten de track. ‘Together‘ en de bijbehorende videoclip worden gereleased via Monkey Puzzle/Atlantic Records. Eerder dit jaar zong Sia op de BTS single ‘On’, vorig jaar werkte ze trouwens samen met Diplo en Labrinth om de groep LSD te vormen. Hun debuutalbum’ Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD’ werd ondertussen meer dan een miljard keer gestreamd.

Over Sia : Sia releasete het Grammy-genomineerde ‘This Is Acting’ (Monkey Puzzle/RCA Records) in 2016, wat zó goed werd onthaald dat ze meteen één van de grootste sterren en meest gevraagde performers van het moment werd. Ze heeft meer video’s in YouTube’s “Billion Views Club” dan eender welke vrouw ter wereld. Haar megahit ‘Cheap Thrills’ was een wereldwijde radiohit en één van de langst lopende singles in de Top 40 van 2016 in de VS. Naast haar eigen successen, heeft ze ook hits geschreven voor Beyonce, Kanye West, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry, en vele anderen. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten