Showbizz Bart in Woonzorgcentrum Aksent

Redactie KW

Showbizz Bart kwam woensdag in het Woonzorgcentrum Aksent opnames inblikken voor het programma ‘Het Foute Uur’ van radiozender Q-Music.

Dolle pret met showbizz Bart.

Luisteraars van Q-Music kunnen zich bij Q-Music inschrijven om mee te doen aan het programma ‘Het Foute Uur’ dat dagelijks van 9 tot 10 uur uitgezonden wordt. Zo schreven Brendy Picavet en Chrys Despeghel het eerste verdiep van Woonzorgcentrum (wzc) Aksent in. Beiden werken in het WZC. “We kregen eerst twee lijsten met allerlei liedjes, waarvan we samen met de bewoners een aantal mochten aanduiden die dan in het programma van morgen donderdag zullen gedraaid worden”, zegt Brendy. “We kregen tegen de middag bezoek van Showbizz Bart die hier voor ‘Het Foute Uur’ enkele gesprekken voerde met het personeel en met de bewoners. Personeel en bewoners hadden zich voor de gelegenheid een klein beetje verkleed met hoedjes, opzetneuzen, rare brilletjes, enz… Een mooi moment voor ons en voor de bewoners.”

Toen Showbizz Bart aan het woonzorgcentrum aankwam, stond het personeel enthousiast te zwaaien aan het venster. Een BV krijg je ook maar zelden over de vloer in een woonzorgcentrum. “Mooie man in een mooie groene broek, werd er gefluisterd…”

Vriendelijkheid zelve

Showbizz Bart was zoals altijd de vriendelijkheid zelve. “Ik bezoek dagelijks bedrijven of overheidsinstellingen voor Het Foute Uur, maar nog nooit ben ik door het personeel (en de bewoners) zo enthousiast ontvangen. Ik voel me meteen op mijn gemak”, zei de bekende tv-figuur.

De bewoners zelf wisten eerst niet goed waar ze het hadden, maar ook daar weet een vriendelijke Bart altijd raad mee. En nadat onze fotograaf een kiekje had genomen, vroeg Bart of hij er eentje van hem met bewoners en personeel wilde maken met zijn fototoestelletje!

(IB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier