Shoppingcenter K in Kortrijk schenkt bon van 25 euro aan alle werknemers van AZ Groeninge

© AN
Annelies Nollet

De medewerkers van AZ Groeninge krijgen sinds de coronacrisis geregeld een bedankje voor hun harde werk. Van chocolade en gebak tot kreeftensoep en bloemen. Shoppingcenter K in Kortrijk doet daar nu nog een mooie geste bij. Een bon van 25 euro voor alle 3.800 medewerkers.

“We hebben een paar woelige maanden achter de rug waarbij het C-woord in het middelpunt van alle belangstelling stond“, klinkt het. “We moeten jullie niet nogmaals herhalen dat velen, zowel privé als professioneel, hieronder geleden hebben en hopen van harte dat we, met z’n allen, deze bladzijde snel kunnen omdraaien.”

“In deze moeilijke periode hebben de vele werknemers uit de zorg een vooraanstaande rol gespeeld. Hun professionalisme en toewijding waren voor ons allen een voorbeeld, en daarom beschouwen wij het als een eer om hen eens op een speciale manier te kunnen bedanken.”

De eigenaar van K in Kortrijk heeft daarom beslist om die mensen een ‘THX-bon voor de zorg’ te schenken. De speciale cadeaubon heeft een waarde van 25 euro en kan door alle werknemers van AZ Groeninge, meer dan 3.800 in totaal, speciaal in K in Kortrijk worden besteed.

Volgende week dinsdag gaan de medewerkers van K in Kortrijk langs in AZ Groeninge om de bonnen officieel te overhandigen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.