Sharon Pattyn opent eigen kapsalon in Oostrozebeke

Corona of geen corona, de wereld draait verder en er zullen steeds ondernemende mensen zijn die het erop wagen. De 36-jarige Sharon Pattyn heeft intussen alles in gereedheid gebracht om haar eigen kapperszaak te runnen.

Sharon start na achttien jaar beroepservaring haar eigen zaak.© (foto CLY)
Sharon start na achttien jaar beroepservaring haar eigen zaak.© (foto CLY)

Sharon kreeg een kappersopleiding in het Sint-Jozefsinstituut in Tielt waar ze ook haar diploma behaalde. Na haar opleiding ging Sharon meteen aan de slag om voldoende beroepservaring op te doen. “Ik werkte intussen in twee verschillende kapperszaken waarvan dertien jaar in Wakken en nog eens vijf jaar in Izegem. Ik achtte de tijd rijp om het nu op eigen houtje te proberen na een periode van achttien jaar ervaring. Mijn vaste stek wordt de Wielsbekestraat 22 pal naast de winkel ‘verwarming Goethals’.”

Ammoniakvrij

Het wordt een dames-, heren- en kinderkapsalon. Er zal alleen gewerkt worden op afspraak. De deuren van de nieuwe zaak gaan open op zaterdag 13 februari. De wekelijkse sluitingsdag is maandag. “Ik werk steeds met ammoniakvrije kleuringen, natuurlijke verzorgings-, styling- en finishingproducten”, beklemtoont Sharon Pattyn tot besluit.

(CLY)

Voor meer informatie kan je Sharon telefonisch bereiken op 0496 86 15 25 of via haar e-mailadres pattynsharon1984@gmail.com .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.