https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Shari Willem uit Ledegem wordt 21in21:“Zo snel mogelijk een leuke job”

© Jan Stragier
© Jan Stragier
Redactie KW

21, het is een magische leeftijd, en al zeker als je die verjaardag mag vieren in het jaar 2021. Wij vragen wekelijks een van hen naar hun plannen, dromen en verwachtingen. Shari Willem mag op 21 december 2021, 21 kaarsjes uitblazen.

De studente office management aan de Howest in Brugge is de dochter van Angelo Willem en Marjan Van Nieuwenhuyse. Shari heeft twee zussen. Kiana is 18 jaar oud, Ilani is 12. Het gezin woont langs de Roeselarestraat in Rollegem-Kapelle.

Het voorbije jaar was door de coronacrisis bijzonder. Hoe heb jij het ervaren?

“Ik studeer momenteel Office Management aan de Howest in Brugge. Ik ben bezig aan wat normaal mijn laatste jaar moet worden. Als pendelstudent stond ik vroeger vroeg op om op tijd in de les te geraken. Met uitzondering van enkele maanden begin dit schooljaar vonden alle lessen online plaats. Zo was het mogelijk om mijn wekker drie uur later te laten rinkelen. Onlangs ging ik voor het eerst terug uit eten. Dat was wel iets waar ik naar uitkeek. Ik ben geen echte uitgaander, maar tijdens de coronacrisis vond ik het wel jammer dat er veel niet mocht.”

Vond je het jammer dat je niet naar school kon?

“Natuurlijk is het leuk dat je wat langer kan slapen. Anderzijds miste ik wel alles dat aan het studentenleven is verbonden. Na school kon je nog eens door Brugge wandelen. In normale tijden zie je veel meer mensen, nu zat ik vaak opgeslopen in mijn kamer. Die online lessen zijn ook veel moeilijker te volgen dan wanneer je in klas zit.”

Wat zijn je plannen voor deze zomer?

“De komende weken moet ik nog mijn stageverslag presenteren en mijn bachelorproef verdedigen. Ik hoop dan ook binnenkort afgestudeerd te zijn om zo deze zomer op zoek te kunnen gaan naar werk. Een sabatperiode neem ik niet, ik hoop echt zo snel mogelijk een leuke job te hebben.”

“Wat ik precies wil doen, weet ik nog niet echt. Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Hopelijk is het een job die iets te maken heeft met mijn opleiding en iets waaraan ik zelf een creatieve toets kan geven. Werken binnen een communicatiedienst lijkt me bijvoorbeeld wel leuk.”

Heb je reisplannen? Waar zou je nog graag naar toe gaan?

“Voorlopig heb ik nog geen echte reisplannen. De voorbije twee zomers ging ik op reis en koos ik voor de Griekse eilanden. Zowel Rhodos als Zakynthos waren heel erg mooi. Ik zou graag nog andere Griekse eilanden ontdekken, maar dat zal waarschijnlijk niet voor dit jaar zijn.”

Vind je het speciaal om 21 te worden in 2021?

“Eigenlijk vind ik het niet zo speciaal. Mijn verjaardag is pas binnen enkele maanden. Eens ik verjaard ben, worden sommige van mijn vrienden enkele weken of maanden later al 22.”

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten