Shamrock blijft trouw supporteren voor Rode Duivels

Zaalverantwoordelijke Brecht Verbeure bij een van de grote schermen.© foto WD
Zaalverantwoordelijke Brecht Verbeure bij een van de grote schermen.© foto WD
Redactie KW

De Tieltse Shamrock is heel voetbalminded en plant regelmatig een activiteit ter gelegenheid van Club Brugge en de nationale ploeg. Dat doet het hotel-restaurant al sinds het begin van de jaren 2000. Bij een hapje en een drankje kan je er genieten van de match en ook het culinaire is best te smaken.

“Het is stilaan een traditie dat alle Europese wedstrijden van Club Brugge met een all-inmenu op groot scherm bij ons te zien zijn”, opent eigenaar Jochen Heytens (49). “Dat doen we ook voor de kampioenschappen met de nationale ploeg. We staan nu op de vooravond van de wedstrijd België-Rusland, die zal te zien zijn op twee grote schermen aan beide kanten van onze banketzaal. Wij verwelkomen onze gasten zaterdag om 18.30 uur met bieren, wijnen of frisdrank met zoutjes. Een half uur later serveren wij het voorgerecht en om 20 uur is het tijd voor het hoofdgerecht. Een kwartier voor de wedstrijd begint staat koffie met versnaperingen gepand.”

“Dat herhalen we op donderdag 17 en maandag 21 juni, respectievelijk de wedstrijden tegen Denemarken en Finland. Dit alles voor slechts 40 euro per persoon. Het is vanzelfsprekend dat we telkens een ander menu serveren”, aldus Jochen.

Reservatie verplicht

“Als de Belgen de groepsfase overleven dan maken wij ook een vervolg, hopelijk dit jaar tot het einde. Uit ervaring weten we dat er fel zal gesupporterd worden voor de Rode Duivels, maar in de huidige tijden niet te uitbundig. De supporters mogen niet vergeten dat we nog altijd in coronatijd leven.”

Zaalverantwoordelijke Brecht Verbeure (33) pikt in: “Het is vanzelfsprekend dat reservatie verplicht is en dit gebeurt heel snel. Wij volgen ook volledig de op het moment geldende coronavoorschriften. Binnenkomen met het mondmasker op, voldoende toestelletjes om de handen te ontsmetten. In de zaal staan ruime tafels die per vier zullen bezet zijn. Reserveren kan via onze website www.shamrock.be en je kan daarop ook informatie vinden over welke menu’s er op de verschillende dagen geserveerd zullen worden.” (WD)

Info: www.shamrock.be .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.