Serviceclub De Ronde Tafel Kortrijk zamelt 5.000 euro in

© (Foto GF)
Redactie KW

Serviceclub De Ronde Tafel Kortrijk verzamelde 5.000 euro voor de NAH Liga, een vereniging die mensen met een niet aangeboren hersenaandoening ondersteunt. Dit in het kader van de Warmste Week.

De Ronde Tafel Kortrijk, een serviceclub die zich inzet voor sociale goede doelen, organiseerde een Afterwork Foodtruck Festival For Life op de site van de Blauwe Hoeve Kortrijk. “Het was een super gezellige afterworkavond met 430 aanwezigen en waarvan de opbrengsten integraal naar de NAH LIGA gaan. NAH staat voor niet-aangeboren hersenaandoeningen”, duidt Jeremie De Mol. “De keuze voor NAH LIGA is voor Ronde Tafel Kortrijk evident gezien we hierbij ons steentje onrechtstreeks willen bijdragen bij het herstelproces van Klaas Vandommele, een bekend gezicht bij vele leden van de Ronde Tafel. Begin dit jaar is Klaas ongelukkig ten val gekomen tijdens een fietsrit waardoor hij tot op vandaag aan het vechten is aan zijn herstelproces. Wij hopen met deze actie Klaas en alle anderen een steuntje in de rug te geven.” De afterworkparty bracht 5.000 euro op.

Ronde Tafel 24 uit Kortrijk spoort mannen tussen 25 en 40 jaar aan hun kennis, ervaring en mening op gebied van professionele of sociale activiteiten met anderen uit te wisselen. Hun sociale doelen zijnonder meer een filmgala, een speelgoedactie en een kerstdiner voor ruim 750 kansarmen.”Nieuwe leden zijn uiteraard altijd welkom om zich belangeloos voor deze sociale doelen in te zetten”, aldus penningmeester Jeremie De Mol.Na het Afterwork Foodtruck Festival werden enkele nieuwe leden verwelkomd.Een van de ludieke opdrachten was ‘verkleed’ uit te gaan. We zijn daarin gelukt denken we. Verkleed als Tempeliers, lag café Tempeliers voor de hand”,zeggen Arnaud, Kristof, Matthias en Tom.”We zijn ook fier en uiterst dankbaar aan iedereen die bijdroeg aan de eerste editie van de AfterworkForLife. Door het enthousiasme van iedereen werd het een groot succes.” De Ronde Tafel overhandigde na een Warmste Vergadering gezamenlijk de cheque van 5.000 euro aan de Warmste Week.

(Peter Van Herzeele)