Sergio Quisquater brengt album ‘Ik ben Sergio’ uit

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

In mei van dit jaar – 18 jaar na het verschijnen van z’n recentste album – stelde het fenomeen Sergio Quisquater trots zijn nieuwe CD ‘Ik ben Sergio’ voor.

Op zijn album staat een verzameling van al z’n Nederlandstalige hits van de afgelopen jaren, inclusief nieuw Nederlandstalig werk. En dat de publiekslieveling van alle markten en stijlen thuis is, bleek maar eens opnieuw : gevoelige ballads en levensliedjes wisselden af met gespierde rock en grappige aanstekelijke meezingers. Een lach en een traan zonder complexen, helemaal Sergio zoals de fans hem het liefst hebben. Eén van de nieuwe songs op dat prachtige 2CD-album is ‘Ik Verdwijn‘, een Nederlandstalige bewerking van Bryan Ferry’s ‘Kiss & Tell’. Voor Sergio is dat meteen de song waarmee hij het najaar van het welbesproken jaar 2020 wil inluiden. Het nummer verschijnt aanstaande vrijdag 4 september dan ook als nieuwe single en zal verkrijgbaar zijn als download, via streaming en als song op z’n album ‘Ik Ben Sergio’ dat nu in de winkelrekken ligt. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten