"Ook wij zijn meer dan blij", gaat OAR-voorzitter Linda Tandt verder. "We dienden eerder al het voorstel in om een seniorenbrochure uit te geven maar we moesten dus vier jaar wachten voor het zover kwam. We waren immers al enkele jaren op zoek naar een waardig alternatief voor onze seniorenbeurs, een beurs die om de twee jaar plaatsvond het CC De Steiger maar waarvoor de belangstelling spijtig genoeg meer en meer afnam."

"De brochure zal om de drie jaar, geactualiseerd en bijgewerkt, verspreid worden aan alle inwoners van Groot-Menen die 65 jaar of ouder zijn. Wie nu nog niet in deze leeftijdscategorie valt maar wel in de twee volgende jaren zal ook de huidige brochure ontvangen."

Bewegingstoestellen

"De brochure zal door de verschillende seniorenorganisaties eind november of begin december verspreid worden. Het doel van de brochure bestaat erin om de senioren te informeren over bijvoorbeeld de dienstverlening en over andere organisaties die zich tot de senioren richten. Met de brochure krijgen alle vragen hun antwoord", aldus voorzitster Linda Tandt.

Schepen Herman Ponnet wist ook nog te vertellen dat er in de eerstvolgende jaren 600.000 euro wordt uitgetrokken om naast kinderspeel- en sporttuigen ook bewegingstoestellen aan te kopen waarvan ook de ouderen zullen kunnen genieten. "Bewegen is een meer dan noodzakelijk kwaad in onze huidige maatschappij", besluit burgemeester Eddy Lust. (WO)

"Ook wij zijn meer dan blij", gaat OAR-voorzitter Linda Tandt verder. "We dienden eerder al het voorstel in om een seniorenbrochure uit te geven maar we moesten dus vier jaar wachten voor het zover kwam. We waren immers al enkele jaren op zoek naar een waardig alternatief voor onze seniorenbeurs, een beurs die om de twee jaar plaatsvond het CC De Steiger maar waarvoor de belangstelling spijtig genoeg meer en meer afnam." "De brochure zal om de drie jaar, geactualiseerd en bijgewerkt, verspreid worden aan alle inwoners van Groot-Menen die 65 jaar of ouder zijn. Wie nu nog niet in deze leeftijdscategorie valt maar wel in de twee volgende jaren zal ook de huidige brochure ontvangen.""De brochure zal door de verschillende seniorenorganisaties eind november of begin december verspreid worden. Het doel van de brochure bestaat erin om de senioren te informeren over bijvoorbeeld de dienstverlening en over andere organisaties die zich tot de senioren richten. Met de brochure krijgen alle vragen hun antwoord", aldus voorzitster Linda Tandt.Schepen Herman Ponnet wist ook nog te vertellen dat er in de eerstvolgende jaren 600.000 euro wordt uitgetrokken om naast kinderspeel- en sporttuigen ook bewegingstoestellen aan te kopen waarvan ook de ouderen zullen kunnen genieten. "Bewegen is een meer dan noodzakelijk kwaad in onze huidige maatschappij", besluit burgemeester Eddy Lust. (WO)