Samen met Christine Malfait en Hilde Vervaeck stapt Nadine door de straten van het centrum met koekebroden. In de feesttent coördineert voorzitter Vera Debaene de startactiviteit van de kermis. "Het is een oude traditie die wij in ere houden. De 200 senioren weten het en zien ons graag komen. Ons bestuur zorgt voor de bedeling en wij ervaren elk jaar dat het geschenkje gewaardeerd wordt."

De kandidaat eeuwelinge woont in dezelfde straat als Achiel Deleersnyder, die ruim 20 jaar geleden ook de kaap van de 100 jaar bereikte. Georgette ging vrijdag naar de kapper, want met de kermis wil zij mooi zijn.

(MV)

Samen met Christine Malfait en Hilde Vervaeck stapt Nadine door de straten van het centrum met koekebroden. In de feesttent coördineert voorzitter Vera Debaene de startactiviteit van de kermis. "Het is een oude traditie die wij in ere houden. De 200 senioren weten het en zien ons graag komen. Ons bestuur zorgt voor de bedeling en wij ervaren elk jaar dat het geschenkje gewaardeerd wordt."De kandidaat eeuwelinge woont in dezelfde straat als Achiel Deleersnyder, die ruim 20 jaar geleden ook de kaap van de 100 jaar bereikte. Georgette ging vrijdag naar de kapper, want met de kermis wil zij mooi zijn. (MV)