Senior bezwijkt tijdens verhuis in Male

De Raadsherenlaan in Male werd even afgesloten voor het verkeer, zodat de hulpdiensten in een tent hun werk konden doen.
Stefan Vankerkhoven

Zaterdagmorgen is een 72-jarige man plots overleden, toen hij aan het verhuizen was in de Raadsherenlaan in Male. Hij werd onwel, de hulpdiensten konden hem niet meer reanimeren.

Ophef op Male : zaterdagochtend arriveerden meerdere politiewagens en een kleine brandweerauto met hulpverleners in aller ijl in de Raadsherenlaan, vlakbij het kruispunt met de Stalmeesterstraat. De straat werd afgesloten en midden op de weg werd een tent geplaatst, zodat de hulpdiensten in alle discretie hun werk konden doen.

Wat bleek? Een 72-jarige man uit het Leuvense was aan het meehelpen met de verhuis van een gezin uit een van de appartementen in de Raadsherenlaan. Op een bepaald moment, toen hij volgens een ooggetuige glas naar de glascontainer wou brengen, werd hij onwel. Hij kreeg een hartfalen en viel op de grond naast de kofferbak van een geparkeerd voertuig. Omstaanders verwittigden meteen de hulpdiensten. Maar het slachtoffer kon niet meer gered worden. Hij bezweek aan een hartfalen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier