Voor het eerst ooit brengt een gebarentolk simultaan de educatieve presentaties in Sea Life. Verschillende groepen komen daags voor Werelddovendag van dat nieuwe aanbod proeven. "We zijn wel rolstoelvriendelijk, maar voor slechthorende en/of dove bezoekers boden we tot nu toe weinig extra mogelijkheden. Bezoekers met een auditieve beperking konden in het verleden dus niet optimaal genieten van de educatieve presentaties in ons park, en daar wilden we graag verandering in brengen", zegt Nicola Hamilton, general manager van Sea Life Blankenberge.

Vanaf zaterdag 28 september zullen de vertaalde presentaties beschikbaar zijn voor alle bezoekers, mits gebruik van hun smartphone. "Om dit te vieren, verlenen we die dag gratis toegang aan alle bezoekers met een auditieve beperking", klinkt het.

(WK)

Voor het eerst ooit brengt een gebarentolk simultaan de educatieve presentaties in Sea Life. Verschillende groepen komen daags voor Werelddovendag van dat nieuwe aanbod proeven. "We zijn wel rolstoelvriendelijk, maar voor slechthorende en/of dove bezoekers boden we tot nu toe weinig extra mogelijkheden. Bezoekers met een auditieve beperking konden in het verleden dus niet optimaal genieten van de educatieve presentaties in ons park, en daar wilden we graag verandering in brengen", zegt Nicola Hamilton, general manager van Sea Life Blankenberge. Vanaf zaterdag 28 september zullen de vertaalde presentaties beschikbaar zijn voor alle bezoekers, mits gebruik van hun smartphone. "Om dit te vieren, verlenen we die dag gratis toegang aan alle bezoekers met een auditieve beperking", klinkt het.(WK)