Het park heeft heel wat toffe, gratis activiteiten in petto voor jong en oud. Het uitdagend piratenparcours leert je in acht stappen hoe je een échte piraat wordt. Laat je daarna ook schminken in een piraat en neem deel aan de piratenschool om jouw opleiding compleet te maken. Zeemeerminnen kunnen er zich eerst laten schminken als een zeemeermin en vervolgens hun haar laten vlechten door een zeemeermin.

Verkleed = gratis toegang

Dinsdag 29 oktober kan je er alvast even jouw Halloweenkostuum uitproberen. Kinderen onder 12 jaar die het park verkleed als piraat of zeemeermin bezoeken, krijgen gratis toegang. Het park onderging een ware transformatie tot piraten- en zeemeerminnenoord. Alle dieren in het park blijven te bezichtigen, zo ook de herstellende zeehondenpups. De dieren zijn logischerwijs niet verkleed in het piraten- en zeemeerminnenthema.

(WK)

Het park heeft heel wat toffe, gratis activiteiten in petto voor jong en oud. Het uitdagend piratenparcours leert je in acht stappen hoe je een échte piraat wordt. Laat je daarna ook schminken in een piraat en neem deel aan de piratenschool om jouw opleiding compleet te maken. Zeemeerminnen kunnen er zich eerst laten schminken als een zeemeermin en vervolgens hun haar laten vlechten door een zeemeermin.Dinsdag 29 oktober kan je er alvast even jouw Halloweenkostuum uitproberen. Kinderen onder 12 jaar die het park verkleed als piraat of zeemeermin bezoeken, krijgen gratis toegang. Het park onderging een ware transformatie tot piraten- en zeemeerminnenoord. Alle dieren in het park blijven te bezichtigen, zo ook de herstellende zeehondenpups. De dieren zijn logischerwijs niet verkleed in het piraten- en zeemeerminnenthema.(WK)