Sea Life Blankenberge blaast 25 kaarsjes uit

© Foto Sea Life Blankenberge
Redactie KW

Exact 25 jaar geleden opende het marien themapark Sea Life in Blankenberge de deuren. Ook in tijden van corona-lockdown laat het park deze gelegenheid niet ongezien voorbijgaan.

“Het werd dan wel een feestje zonder bezoekers in het park, maar de feestelijke sfeer is er zeker. Zo bezorgden onze dierenverzorgers verrukkelijke verjaardagstaarten aan de dieren en deelde het park cadeautjes uit aan andere jarigen. De otters, zeeleeuwen, haaien, koeneusroggen en zeeschildpad kregen allemaal een traktatie op maat: taarten op basis van onder andere mossels, krabben, haring en inktvis”, zegt general manager Nicole Hamilton. Sea Life Blankenberge maakt deel uit van de groep Merlin Entertainments, die wereldwijd verschillende attracties uitbaat waaronder vijftig Sea Life centra en twee natuurreservaten. In 1995 was Sea Life Blankenberge de eerste vestiging op het Europese vasteland. De laatste twee jaren zette het park onder leiding van de nieuwe general manager volop in op vernieuwing van deze bijzondere belevenis aan de Belgische kust. “Het volledige team staat momenteel te popelen om het park te heropenen. We zijn in volle voorbereiding”, aldus nog Nicola Hamilton. Zowel procedures als materiële ingrepen worden gewijzigd, met het oog op de verhoogde veiligheid.

Bij Sea Life vinden ze het uiteraard wel jammer dat ze hun vijfentwintigste verjaardag in coronatijden moet vieren. “Daarom willen we het feest nog wat langer aanhouden. Wie ook zijn of haar verjaardag tijdens de corona-lockdown moest vieren, krijgt dit jaar gratis toegang tot het park”, klinkt het.

https://www.youtube.com/watch?v=2FjvGpOiTZE

(WK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.