De leiding van de scouts en gidsen nam spontaan contact met 't Netje, het voedselverdeelpunt van Deerlijk. "Zij vinden het heel belangrijk dat er geen voedsel wordt verspild", stelt voorzitter van vzw 't Netje Kaat Olivier.

"Het is niet de eerste keer dat ze voedseloverschotten gaven. Ook wanneer ze op weekend gaan en er zijn gesloten verpakkingen over, dan schenken ze die aan 't Netje. Met deze giften en aan 't Netje houdt de bloeiende jeugdvereniging zich aan haar belofte van 'elke dag een goede daad doen'."

(DRD)

De leiding van de scouts en gidsen nam spontaan contact met 't Netje, het voedselverdeelpunt van Deerlijk. "Zij vinden het heel belangrijk dat er geen voedsel wordt verspild", stelt voorzitter van vzw 't Netje Kaat Olivier. "Het is niet de eerste keer dat ze voedseloverschotten gaven. Ook wanneer ze op weekend gaan en er zijn gesloten verpakkingen over, dan schenken ze die aan 't Netje. Met deze giften en aan 't Netje houdt de bloeiende jeugdvereniging zich aan haar belofte van 'elke dag een goede daad doen'." (DRD)