Brugge is de enige West-Vlaamse stad die een 'Instagrammable' muur kreeg. Er staan ook Instawalls in Brussel, Leuven, Antwerpen, Gent, Hasselt, Luik en Namen. "Ik had er ook graag één in Kortrijk gehad, maar daar had Cushman & Wakefield, het immokantoor waarmee we samenwerken, geen pand beschikbaar", lacht Hannes Coudenys, de man achter Smile Safari en zelf Kortrijkzaan.

Smile Safari is een pop-up 'Instagrammable' museum en opent de deuren op 2 oktober. De Instawalls dienen om het museum te promoten, maar je kan er ook gratis tickets mee winnen. Je maakt kans door een selfie voor zo'n Instawall te posten op Instagram met de hashtag #smilesafari.

Studio Caro uit Antwerpen maakte een Instawall die je van vleugels en een aureool voorziet. © Instagram

De Instagrammuur in Brugge bevindt zich in het Zilverpand. En da's niet toevallig. "We mogen van Cushman & Wakefield leegstaande panden gebruiken. En dan kom je inderdaad snel uit in het Zilverpand, dat bekend staat als een niet zo goede locatie", aldus nog Coudenys. "Maar we hopen net dankzij die Instawall het Zilverpand extra aantrekkelijk te maken."

De Brugse Instawall bevat trouwens niet één, maar twee panelen. Er is er eentje van de Antwerpse 'Studio Caro', die je van vleugels en een aureool voorziet. Daarnaast kan je ook poseren voor een roze paneel met opschriften als 'free followers' van de Brugse ontwerper Davy Denduyver.

De Instawall van Bruggeling Davy Denduyver. © Instagram
Brugge is de enige West-Vlaamse stad die een 'Instagrammable' muur kreeg. Er staan ook Instawalls in Brussel, Leuven, Antwerpen, Gent, Hasselt, Luik en Namen. "Ik had er ook graag één in Kortrijk gehad, maar daar had Cushman & Wakefield, het immokantoor waarmee we samenwerken, geen pand beschikbaar", lacht Hannes Coudenys, de man achter Smile Safari en zelf Kortrijkzaan. Smile Safari is een pop-up 'Instagrammable' museum en opent de deuren op 2 oktober. De Instawalls dienen om het museum te promoten, maar je kan er ook gratis tickets mee winnen. Je maakt kans door een selfie voor zo'n Instawall te posten op Instagram met de hashtag #smilesafari.De Instagrammuur in Brugge bevindt zich in het Zilverpand. En da's niet toevallig. "We mogen van Cushman & Wakefield leegstaande panden gebruiken. En dan kom je inderdaad snel uit in het Zilverpand, dat bekend staat als een niet zo goede locatie", aldus nog Coudenys. "Maar we hopen net dankzij die Instawall het Zilverpand extra aantrekkelijk te maken."De Brugse Instawall bevat trouwens niet één, maar twee panelen. Er is er eentje van de Antwerpse 'Studio Caro', die je van vleugels en een aureool voorziet. Daarnaast kan je ook poseren voor een roze paneel met opschriften als 'free followers' van de Brugse ontwerper Davy Denduyver.