Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak van de schuur van een transportbedrijf. Twee wagens die in een aanpalende garage stonden, konden nog gered worden.

De brandweer riep de hulp in van twee extra tankwagens van brandweerposten Ieper en Houthulst. De schuur, waarin voornamelijk hooi was opgeslagen, brandde volledig uit. De brandweer zal nog enkele uren werk hebben om het hooi uit de schuur te halen en na te blussen. Niemand raakte gewond, er is enkel materiële schade.

Het parket liet nog weten dat de brand een ongeluk was. "Volgens de branddeskundige is de brand inderdaad accidenteel ontstaan. Een kortsluiting was de boosdoener", klinkt het daar.

(DBI)

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak van de schuur van een transportbedrijf. Twee wagens die in een aanpalende garage stonden, konden nog gered worden. De brandweer riep de hulp in van twee extra tankwagens van brandweerposten Ieper en Houthulst. De schuur, waarin voornamelijk hooi was opgeslagen, brandde volledig uit. De brandweer zal nog enkele uren werk hebben om het hooi uit de schuur te halen en na te blussen. Niemand raakte gewond, er is enkel materiële schade. Het parket liet nog weten dat de brand een ongeluk was. "Volgens de branddeskundige is de brand inderdaad accidenteel ontstaan. Een kortsluiting was de boosdoener", klinkt het daar. (DBI)