Het dak van de schutterstoren werd als eerste hersteld om te voorkomen dat er bij storm nog stukken konden afwaaien. Het is voor de schutters van de Heerlijkheid van Tilleghem dan ook terug veilig om binnen te schieten op staande wip wat bijzonder uniek is in de regio.

De sporthal en de schutterstoren zijn dit jaar vijftig jaar oud en worden binnenkort nog gerenoveerd aan de buitenkant. Ook de parking en de buitenvelden staan op het programma. De site Koude Keuken wordt al jaren intensief gebruikt door heel wat sportclubs, zowel indoor als outdoor. Op de eerste winterschieting van donderdagavond mocht de Brugse schepen van Sport Franky Demon het ereschot doen.

(SR)

Het dak van de schutterstoren werd als eerste hersteld om te voorkomen dat er bij storm nog stukken konden afwaaien. Het is voor de schutters van de Heerlijkheid van Tilleghem dan ook terug veilig om binnen te schieten op staande wip wat bijzonder uniek is in de regio.De sporthal en de schutterstoren zijn dit jaar vijftig jaar oud en worden binnenkort nog gerenoveerd aan de buitenkant. Ook de parking en de buitenvelden staan op het programma. De site Koude Keuken wordt al jaren intensief gebruikt door heel wat sportclubs, zowel indoor als outdoor. Op de eerste winterschieting van donderdagavond mocht de Brugse schepen van Sport Franky Demon het ereschot doen. (SR)