Zoals elk jaar stelt Schouwburg Kortrijk in maart de nieuwe seizoensbrochure op. "Dit handig overzicht geeft een blik op het komend cultureel seizoen. Om het geheel vorm te geven, werkt ons team met mooie beelden, van de zaal of artiesten. De fotograaf die normaal deze beelden maakt, mag helaas niet naar Kortrijk afzakken door de huidige coronamaatregelen. Daarom doen we als Schouwburg een oproep naar creatieve Kortrijkzanen via een videoboodschap", vertelt persverantwoordelijke Dries Van Robaeys.

Jouw foto in brochure

"Heel wat mensen gaan namelijk thuis zelf creatief én solidair aan de slag. Denk maar aan de witte vlaggen of de beertjes voor het raam. Schouwburg Kortrijk wil dit niet onopgemerkt laten voorbij gaan en vraagt aan alle Kortrijkzanen om hun daad van creativiteit of solidariteit vast te leggen op camera." De foto's worden gebruikt in de komende seizoensbrochure en worden gedeeld op hun Facebookpagina.

Warmte, zorg en liefde

Axel Ronse, schepen van Cultuur: "Meer dan ooit zie je dat we een warme stad zijn. Veel mensen tonen dat op een creatieve manier. We willen dit graag vereeuwigen in onze seizoensbrochure." Wil jij tonen hoe je Kortrijk solidair maakt tijdens de coronaperiode? Neem dan een creatieve foto van warmte, zorg of liefde en mail hem door.

De foto liefst verticaal en in hoge kwaliteit mailen voor 28 april naar schouwburg@kortrijk.be. Vermeld je naam en wat we zien op de foto.

Zoals elk jaar stelt Schouwburg Kortrijk in maart de nieuwe seizoensbrochure op. "Dit handig overzicht geeft een blik op het komend cultureel seizoen. Om het geheel vorm te geven, werkt ons team met mooie beelden, van de zaal of artiesten. De fotograaf die normaal deze beelden maakt, mag helaas niet naar Kortrijk afzakken door de huidige coronamaatregelen. Daarom doen we als Schouwburg een oproep naar creatieve Kortrijkzanen via een videoboodschap", vertelt persverantwoordelijke Dries Van Robaeys."Heel wat mensen gaan namelijk thuis zelf creatief én solidair aan de slag. Denk maar aan de witte vlaggen of de beertjes voor het raam. Schouwburg Kortrijk wil dit niet onopgemerkt laten voorbij gaan en vraagt aan alle Kortrijkzanen om hun daad van creativiteit of solidariteit vast te leggen op camera." De foto's worden gebruikt in de komende seizoensbrochure en worden gedeeld op hun Facebookpagina.Axel Ronse, schepen van Cultuur: "Meer dan ooit zie je dat we een warme stad zijn. Veel mensen tonen dat op een creatieve manier. We willen dit graag vereeuwigen in onze seizoensbrochure." Wil jij tonen hoe je Kortrijk solidair maakt tijdens de coronaperiode? Neem dan een creatieve foto van warmte, zorg of liefde en mail hem door.