Schoonheidsspecialiste uit Rumbeke bakt wafels voor klanten

Schoonheidsspecialiste Stephanie Fallet (46) kan momenteel door de huidige maatregelen niet werken. Omdat ze haar eenzame cliënten niet in de steek wil laten, bezorgde ze haar bejaarde klanten vers gebakken wafels.

Stephanie Fallet trakteerde haar klanten op zelfgebakken wafels.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel
Stephanie Fallet trakteerde haar klanten op zelfgebakken wafels.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel

“Door de coronacrisis zit ik al enkele maanden noodgedwongen thuis”, zegt Stephanie. “Heel wat bejaarde mensen klagen over pijn in de voeten. Regelmatig krijg ik telefoontjes van mijn cliënten om toch langs te komen. Door de mogelijke zware boetes ga ik daar natuurlijk niet op in. Anderzijds voel ik mij tegenover die lieve mensen wel schuldig omdat ik ze hierdoor wat in de steek laat.”

De man van Stephanie, Wim Vannieuwenhuyse (50), stelde voor om haar bejaarde klanten toch op de een of andere manier een hart onder de riem te steken. “Het zijn vooral die oudere, eenzame mensen of koppeltjes die thuis zitten en niet zo mobiel zijn, die ik wil bereiken.”

“Wafels bakken is niet echt mijn hobby maar ik wilde hen zo toch wat troost bieden. Maandag ben ik aan het bakken geslagen en dinsdag ben ik van deur tot deur gegaan met een lekker tussendoortje als teken dat ik ze zeker niet vergeten ben”, klinkt het liefdevol. (KK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.