Berca heeft negen vestigingen in Vlaanderen en hield de afgelopen dagen nog haar webshop draaiende. Daar komt nu ook een einde aan.

Zaakvoerder Laura Ramboer: "We hebben zelf familie, vrienden, ouders en grootouders die tot de risicogroepen behoren. Onze medewerkers, maar ook de mensen bij bpost, de transporteurs, de pakjesbedelers, leveranciers en onze klanten worden door de handling blootgesteld aan extra risico's en werken mogelijk de verdere verspreiding van Covid-19 in de hand."

"Iedereen moet nu zijn verantwoordelijkheid opnemen. Als lokale ondernemer hebben wij de zware beslissing genomen om de levering van onze schoenen on hold te zetten. Het onnodig vervoer van goederen die niet-essentieel zijn, moet in deze cruciale weken tot een minimum beperkt worden. We hopen dat onze klanten dit respecteren en onze collega's hetzelfde voorbeeld volgen."

Berca heeft negen vestigingen in Vlaanderen en hield de afgelopen dagen nog haar webshop draaiende. Daar komt nu ook een einde aan.Zaakvoerder Laura Ramboer: "We hebben zelf familie, vrienden, ouders en grootouders die tot de risicogroepen behoren. Onze medewerkers, maar ook de mensen bij bpost, de transporteurs, de pakjesbedelers, leveranciers en onze klanten worden door de handling blootgesteld aan extra risico's en werken mogelijk de verdere verspreiding van Covid-19 in de hand.""Iedereen moet nu zijn verantwoordelijkheid opnemen. Als lokale ondernemer hebben wij de zware beslissing genomen om de levering van onze schoenen on hold te zetten. Het onnodig vervoer van goederen die niet-essentieel zijn, moet in deze cruciale weken tot een minimum beperkt worden. We hopen dat onze klanten dit respecteren en onze collega's hetzelfde voorbeeld volgen."