Schippersweekend Lauwe pakt uit met kinderdorp

Redactie KW

Lauwe maakt zich op voor het 34ste schippersweekend. Op 14, 15 en 16 september kan je terecht aan hoeve Delaere voor muziek en animatie.

“Vrijdag staan onder meer Blackwave en dj Yolotanker op het programma. Zaterdagmiddag is er ons gloednieuwe kinderdorp ‘Copa Kidzana’ waarbij we volop de kaart van de kinderen trekken. Er is een fuif met dj Raf Violo, er zijn breakdance en graffiti-workshops, schminck, ballonplooien, noem maar op.

Zaterdagavond staat in het teken van West-Vlaamse hip-hop”, vertelt Bert Knockaert. “We zijn trots om ‘t Hof van Commerce op onze affiche te hebben. Flip Kowlier was hier de voorbije jaren met Ertebrekers en ook solo. Hij komt graag terug naar Lauwe. Zondag zijn de oudere kids dan aan de beurt met onder ander Red Zebra en The Kids. Ook comedy mag niet ontbreken.”

Het Schippersweekend verhuisde vorig jaar naar hoeve Delaere. Eén buurtbewoner lag alvast dwars.

“We hebben een open brief naar de buurtbewoners geschreven en we hebben hen ook uitgenodigd voor een vergadering. Ze kunnen bij ons terecht met alle vragen en ze hebben mijn nummer voor als er nog iets zou zijn tijdens het weekend”, Aldus Bert Knockaert

(TGM/Foto WO)

Meer info en tickets via www.schippersweekend.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier