Onlangs kon je in onze krant het verhaal van Sara Desanghere lezen. De leerkracht kan haar creativiteit helemaal kwijt in make-up en bodypaint. Ze droomt van een deelname aan het wereldkampioenschap. Dit weekend kon ze al eens proeven op het Belgisch kampioenschap in Puurs. De deelnemers moesten lichamen beschilderen in het thema 'Netflix'.

Met haar interpretatie van het thema eindigde Sara op de tweede plaats. "Maar het was heel nipt met de winnaar", klinkt het bij Sara, die supertevreden is met zilver.

Sara mocht trouwens onlangs ook haar kunsten tonen op Gert Late Night, toen de Evanna aangemeerd lag in Oostende. Ze mocht Callboy Rik Verheye een heuse sixpack geven.

Onlangs kon je in onze krant het verhaal van Sara Desanghere lezen. De leerkracht kan haar creativiteit helemaal kwijt in make-up en bodypaint. Ze droomt van een deelname aan het wereldkampioenschap. Dit weekend kon ze al eens proeven op het Belgisch kampioenschap in Puurs. De deelnemers moesten lichamen beschilderen in het thema 'Netflix'.Met haar interpretatie van het thema eindigde Sara op de tweede plaats. "Maar het was heel nipt met de winnaar", klinkt het bij Sara, die supertevreden is met zilver.Sara mocht trouwens onlangs ook haar kunsten tonen op Gert Late Night, toen de Evanna aangemeerd lag in Oostende. Ze mocht Callboy Rik Verheye een heuse sixpack geven.