De 41-jarige Sandra Maertens uit Assebroek zal nog het ganse weekend doorwerken om mondmaskers te maken voor zorgverleners. Nog tot en met zondag werkt ze aan vele mondmaskers voor de vzw Heidehuis en de vzw De Kade van Spermalie.

Ook oproep naar naaigroep De Stoffemiekes

Ze heeft stof gekocht die ze laat snijden door een laserplotter bij Mind and Makerspace in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels. Op die manier is de stof meteen op maat en moet Sandra enkel nog lintjes aannaaien. Ze is al vele dagen bezig. Sandra deed meteen een oproep met haar naaigroep De Stoffemiekes om ook andere dames in dezer dagen aan het naaien te zetten om mondmaskers te maken. Ondanks de grote levering zijn er nog steeds veel mondmaskers tekort in tal van sectoren. Ook de 26-jarige Evy Wisse deed al een oproep om restjes stof in te zamelen. Zij werkt in Schoondijke, een deelgemeente van Sluis, verder om mondmaskers te maken. (SR)

De 41-jarige Sandra Maertens uit Assebroek zal nog het ganse weekend doorwerken om mondmaskers te maken voor zorgverleners. Nog tot en met zondag werkt ze aan vele mondmaskers voor de vzw Heidehuis en de vzw De Kade van Spermalie.Ze heeft stof gekocht die ze laat snijden door een laserplotter bij Mind and Makerspace in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels. Op die manier is de stof meteen op maat en moet Sandra enkel nog lintjes aannaaien. Ze is al vele dagen bezig. Sandra deed meteen een oproep met haar naaigroep De Stoffemiekes om ook andere dames in dezer dagen aan het naaien te zetten om mondmaskers te maken. Ondanks de grote levering zijn er nog steeds veel mondmaskers tekort in tal van sectoren. Ook de 26-jarige Evy Wisse deed al een oproep om restjes stof in te zamelen. Zij werkt in Schoondijke, een deelgemeente van Sluis, verder om mondmaskers te maken. (SR)