Sandra Bekkari focust in derde boek op mediterraan dieet

Met haar voedingsadviesbureau ‘Sana’ begeleidde Sandra Bekkari, samen met een team van consulenten, al heel wat mensen naar een gezondere levensstijl

Sandra Bekari met haar derde boek, ‘Nooit meer Diëten’!

In haar boek ‘Nooit meer diëten’ brengt ze haar wetenschappelijk gefundeerde voedingskennis op een concrete en praktische manier naar de lezers. De meeste mensen zijn zich bewust van de noodzaak van gezond eten. Toch is het niet altijd gemakkelijk om ook effectief de omschakeling te maken. ‘Saai’, ‘niet lekker’, ‘hongergevoel blijft’,… de vooroordelen zijn legio. De Sana-methode bewijst volgens Sandra Bekkari dat het anders kan.

Op basis van het oorspronkelijk mediterrane dieet met natuurlijke voedingsmiddelen en een prominente plaats voor ‘super foods’, biedt Sana een manier aan om een gezond voedingspatroon toe te passen in de dagdagelijkse en smakelijke keuken.

Het betekent een omschakeling in zeven stappen, waarbij de focus ligt op goede gewoontes, die grote veranderingen kunnen teweegbrengen. Het boek bevat eveneens aangepaste, eenvoudige recepten en een bijgevoegd werkboek om zelf je vorderingen bij te houden.

(FRO)

>> Het boek ‘Nooit meer diëten’ is verschenen bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts en kost 24,95 euro. Meer info: http://borgerhoff-lamberigts.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.