Sander Kindt (KSV Pittem – 4C) wil zondag de klus klaren in terugmatch: “Iedereen wil promoveren”

Sander Kindt: “Ik ben naar hier gekomen om te promoveren en dat is nog niet veranderd.” (foto VDB) © VDB
Redactie KW

In de eindronde van vierde provinciale C stond de burenstrijd tussen KFC Aarsele en KSV Pittem gepland. De heenwedstrijd eindigde met 0-2 in het voordeel van Pittem.

Sander Kindt: “Ik ben naar hier gekomen om te promoveren en dat is nog niet veranderd.” (foto VDB)
Sander Kindt: “Ik ben naar hier gekomen om te promoveren en dat is nog niet veranderd.” (foto VDB) © VDB

Onmiddellijk na de rust liet Sander Kindt het tweede bezoekende doelpunt optekenen na een mooie flankaanval. “Om eerlijk te zijn waren we niet echt gerust in deze verplaatsing naar Aarsele”, aldus Sander Kindt. “Die mannen hadden immers een ongelooflijk parcours afgewerkt met 33 op 33. Wij hebben echter enorm volwassen gespeeld en op de juiste momenten gescoord, net voor en na de rust.”

Sterk Aarsele

“Mijn doelpunt kwam er na een mooie collectieve aanval”, gaat de Pittemnaar verder. “De thuisploeg geraakte nog aan één mooie doelkans, maar belangrijk voor hen is dat de nul op het bord bleef. Het is nu natuurlijk de bedoeling om zondag thuis de klus te klaren. We beseffen echter dat de buit nog niet binnen is. Zaak zal zijn om een vroeg tegendoelpunt te vermijden van een sterk KFC Aarsele, dat wil ik ook wel eens benadrukken.”

“Hoe de kans op promotie binnen de groep leeft? Ik denk dat de spelersgroep zondag getoond heeft dat we hogerop willen. Niemand speelt met de rem op, en zeker ook ik niet.”

“In het tussenseizoen ben ik van Dosko Kanegem naar hier gekomen om te promoveren en die ambitie is nog niet veranderd”, besluit de 29-jarige aandeelhandelaar uit Pittem. (SBR)

Zondag 15 mei om 15 uur: KSV Pittem – KFC Aarsele.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.