Samana en LDC Den Tap plaatsen wensbomen

André Schepens (vzw Samana) aan een wensboom in Disveld.© WV
André Schepens (vzw Samana) aan een wensboom in Disveld.© WV
Redactie KW

Aan de wensbomen kunnen passanten wenskaartjes met spreuken, tekeningen en berichtjes voor de mantelzorgers, chronisch zieken en verzorgend personeel ophangen.

In deze moeilijke tijden staken de bestuursleden van Samana en LDC Den Tap de koppen bij elkaar. Ze stampten een leuk initiatief uit de grond: wensbomen.

Breiwerkjes

De wensbomen staan in het gemeentelijk park het Disveld en aan de kruising van de Zandbergstraat en Kruiskerkestraat. Aan de wensbomen kunnen passanten wenskaartjes met spreuken, tekeningen en berichtjes voor de mantelzorgers, chronisch zieken en verzorgend personeel ophangen. Zo worden deze wensbomen plaatsen voor wensen van hoop en bemoediging .

“Kom in beweging: stap of fiets naar een wensboom!” klinkt het bij Samana en LDC Den Tap. “Geef er een ondersteunend signaal van hoop en perspectief door een wens, lint of sjaal te hangen aan de boom.” Francky De Busschere van Samana en Indra Van Hulle van LDC Den Tap zorgden ervoor dat er wensbomen werden ingepakt met breiwerkjes. Intussen zetten enkele inwoners al de stap . (WV-foto WV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.