S-Plus Blankenberge neemt afscheid van sportieve eeuwelinge Irma

Wijlen Irma De Vree.© WK
Wijlen Irma De Vree.© WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

S-Plus Blankenberge treurt om Irma De Vree, die in maart nog haar eeuwfeest vierde. “Vandaag, 1 juli, is zij rustig van ons heengegaan”, zegt secretaris Jean-Pierre Meyers.

Als jarenlang trouw lid was ze op alle activiteiten van S-Plus aanwezig. “Wat ze ondanks haar hoge leeftijd nog kon, zoals sjoelbakken en troumadame, deed ze maar al te graag nog mee. Irma was een fantastische dame, altijd welgezind en met een spontane lach”, zegt Jean-Pierre Meyers van S-Plus.

‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

Dat lachen Irma haar lang leven was, zeiden ook haar dochters Annie en Isabella toen ze op 19 maart haar eeuwfeest vierde. “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”, vertelde ze toen aan onze krant.

Ze werd die dag in de bloemetjes gezet door S-Plus, maar aangezien die honderdste verjaardag in coronatijd viel, had Irma nog een groot feest te goed. Dat komt nu jammer genoeg dus te laat.

Irma De Vree was oorspronkelijk van Berendrecht afkomstig. Ze was 42 jaar gehuwd met Jozef Snelders, die in 1987 overleed. In 2006 verhuisde ze samen met haar dochter Annie naar Blankenberge.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier