"We kennen allemaal applicaties als Skype of messenger, maar voor bejaarden zijn deze moeilijker bruikbaar. Zeker als daarvoor tablets of smartphones worden gebruikt met touch screen technologie", vertelt Ronny Pape, verantwoordelijke van IT-bedrijf DPTechnics uit Knokke-Heist. "We deden een voorstel aan het WZC Noordhinder. We zijn als jong startend bedrijf niet in lockdown, omdat onze medewerkers perfect van thuis uit kunnen blijven werken. Als bedrijf willen we ons steentje bijdragen en maakten we tijd vrij om de ComBox te bouwen: een eenvoudig te bedienen drive-in/sit-in videotelefooncel. WZC De Noordhinder betaalde voor de gebruikte materialen. Het hele ontwerp, de assemblage, de programmatuur en de installatie nam DPTechnics op zich."

"Drie dagen nadat we bij DPTechnics bv weet kregen van het probleem, konden we ondanks het feit dat alle doe-het-zelfwinkels dicht waren de ComBox bij De Noordhinder installeren. Met dank aan een aantal bedrijven die ons nog snel materiaal konden leveren en de pakjesdiensten, die ons onderdelen vanuit Europa snel aan huis leverden." (DM)

"We kennen allemaal applicaties als Skype of messenger, maar voor bejaarden zijn deze moeilijker bruikbaar. Zeker als daarvoor tablets of smartphones worden gebruikt met touch screen technologie", vertelt Ronny Pape, verantwoordelijke van IT-bedrijf DPTechnics uit Knokke-Heist. "We deden een voorstel aan het WZC Noordhinder. We zijn als jong startend bedrijf niet in lockdown, omdat onze medewerkers perfect van thuis uit kunnen blijven werken. Als bedrijf willen we ons steentje bijdragen en maakten we tijd vrij om de ComBox te bouwen: een eenvoudig te bedienen drive-in/sit-in videotelefooncel. WZC De Noordhinder betaalde voor de gebruikte materialen. Het hele ontwerp, de assemblage, de programmatuur en de installatie nam DPTechnics op zich.""Drie dagen nadat we bij DPTechnics bv weet kregen van het probleem, konden we ondanks het feit dat alle doe-het-zelfwinkels dicht waren de ComBox bij De Noordhinder installeren. Met dank aan een aantal bedrijven die ons nog snel materiaal konden leveren en de pakjesdiensten, die ons onderdelen vanuit Europa snel aan huis leverden." (DM)