Rusthuisbewoners en zorgpersoneel van verschillende woonzorgcentra in de regio kregen aangenaam bezoek aan de deur. Nadat de Gitsy Streetband al een halfuur vrolijke deuntjes speelde aan het Torhoutse woonzorgcentrum Sint-Augustinus zakten ze omstreeks 15.45 uur af naar Lichtervelde om de rusthuisbewoners een aangename tijd te bezorgn. De ambianceband met muzikanten uit het Houtland telt ook enkele leden uit Lichtervelde.

Na een passage in Torhout kwam de Gitsy Streetband ook in Lichtervelde vrolijke deuntjes spelen., Foto Kurt
Na een passage in Torhout kwam de Gitsy Streetband ook in Lichtervelde vrolijke deuntjes spelen. © Foto Kurt

Omstreeks 15 uur kregen ook de bewoners van het woonzorgcentrum Blijvelde, de assistentieflats en het lokaal dienstencentrum in hartje Kortemark hartverwarmend bezoek. Brandweer Westhoek zorgde er voor een applausmoment.

"In de erg moeilijke tijden waar de woonzorgcentra momenteel onder lijden, hebben we met de spuitgasten van de brandweerzone Westhoek een heel speciaal applaus voorzien voor de 'zorghelden' van WZC Blijvelde in Kortemark", klinkt het bij de brandweer. Alle brandweerwagens kwamen samen aangereden. Met luid sirenegeloei en een deugddoend applaus stak de brandweer uit de brede regio alle medewerkers en bewoners van WZC Blijvelde een hart onder de riem. (BV)

Rusthuisbewoners en zorgpersoneel van verschillende woonzorgcentra in de regio kregen aangenaam bezoek aan de deur. Nadat de Gitsy Streetband al een halfuur vrolijke deuntjes speelde aan het Torhoutse woonzorgcentrum Sint-Augustinus zakten ze omstreeks 15.45 uur af naar Lichtervelde om de rusthuisbewoners een aangename tijd te bezorgn. De ambianceband met muzikanten uit het Houtland telt ook enkele leden uit Lichtervelde. Omstreeks 15 uur kregen ook de bewoners van het woonzorgcentrum Blijvelde, de assistentieflats en het lokaal dienstencentrum in hartje Kortemark hartverwarmend bezoek. Brandweer Westhoek zorgde er voor een applausmoment."In de erg moeilijke tijden waar de woonzorgcentra momenteel onder lijden, hebben we met de spuitgasten van de brandweerzone Westhoek een heel speciaal applaus voorzien voor de 'zorghelden' van WZC Blijvelde in Kortemark", klinkt het bij de brandweer. Alle brandweerwagens kwamen samen aangereden. Met luid sirenegeloei en een deugddoend applaus stak de brandweer uit de brede regio alle medewerkers en bewoners van WZC Blijvelde een hart onder de riem. (BV)