Rusthuisbewoners in Kortemark en Lichtervelde krijgen hart onder de riem

Brandweer Westhoek zorgde voor een applaus voor de rusthuisbewoners en het zorgpersoneel in Kortemark. © Foto Kurt
Redactie KW

Nadat de Gitsy Streetband de bewoners van het rusthuis en de serviceflats in Torhout opbeurden met vrolijke deuntjes zakten ze af naar Lichtervelde. In Kortemark verblijdde Brandweer Westhoek de rusthuisbewoners en zorgverleners met een applausmoment.

Rusthuisbewoners en zorgpersoneel van verschillende woonzorgcentra in de regio kregen aangenaam bezoek aan de deur. Nadat de Gitsy Streetband al een halfuur vrolijke deuntjes speelde aan het Torhoutse woonzorgcentrum Sint-Augustinus zakten ze omstreeks 15.45 uur af naar Lichtervelde om de rusthuisbewoners een aangename tijd te bezorgn. De ambianceband met muzikanten uit het Houtland telt ook enkele leden uit Lichtervelde.

Na een passage in Torhout kwam de Gitsy Streetband ook in Lichtervelde vrolijke deuntjes spelen.
Na een passage in Torhout kwam de Gitsy Streetband ook in Lichtervelde vrolijke deuntjes spelen.© Foto Kurt

Omstreeks 15 uur kregen ook de bewoners van het woonzorgcentrum Blijvelde, de assistentieflats en het lokaal dienstencentrum in hartje Kortemark hartverwarmend bezoek. Brandweer Westhoek zorgde er voor een applausmoment.

https://www.youtube.com/watch?v=F0IZ28IhpKw

In de erg moeilijke tijden waar de woonzorgcentra momenteel onder lijden, hebben we met de spuitgasten van de brandweerzone Westhoek een heel speciaal applaus voorzien voor de ‘zorghelden’ van WZC Blijvelde in Kortemark”, klinkt het bij de brandweer. Alle brandweerwagens kwamen samen aangereden. Met luid sirenegeloei en een deugddoend applaus stak de brandweer uit de brede regio alle medewerkers en bewoners van WZC Blijvelde een hart onder de riem. (BV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten