Rusthuis in Ardooie neemt afscheid van directrice Kathleen

(foto JCR)
Redactie KW

In woonzorgcentrum Roobeekpark langs de Eekhoutstraat werd afscheid genomen van directrice Kathleen Moyaert. Zij besliste onlangs om nieuwe wegen te bewandelen.

Kathleen Moyaert was de eerste directeur in dit gloednieuwe woon- en zorgcentrum. “Kathleen heeft de opbouw van Residentie Hardoy, onder de vleugels van Orpea, begeleid. Ondertussen zorgt deze residentie voor de opvang van heel wat senioren, zowel in het woon- en zorgcentrum als in de assistentiewoningen”, zegt Evelien Van Laecken, teamleider administratie in Residentie Hardoy.

De opstart van het centrum was voor Kathleen Moyaert een hele klus en uitdaging. “Niet zonder problemen werd de ruwbouw voltooid. Eind juni 2017 namen de eerste bewoners hun intrek en al vlug verwierf Residentie Hardoy een plaats in de gemeente en de regio. Met haar sterke, maar warme persoonlijkheid nam Kathleen alles ter harte.”

“Een ander facet van de opbouw was de rekrutering van het personeel. In een sector, die bekend staat als ‘knelpuntberoepen’, wist Kathleen een sterk team uit te bouwen. Voor het personeel stond haar deur altijd open”, besluit Evelien.

koffie met gebak

Naar aanleiding van haar afscheid werd aan alle bewoners koffie met gebak aangeboden. “Ik ben trots, omdat mijn baby van enkele jaren uitgegroeid is tot een flinke knaap. Nu is het tijd voor een andere uitdaging, maar ik beloof om regelmatig eens binnen te springen”, besloot Kathleen Moyaert onder luid applaus. Ook namens de bewoners waren er woorden van lof. Tot de eerste bewoners behoorden Eric Lernaut, Regina Dewaele, Daniel Vansteelant en Maria Laevens. (JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier