Dirk Cardoen overleed vorige donderdag 1 augustus onverwacht aan wellicht een hartfalen. Hij werd geboren op 18 februari in Beselare en was burgemeester van Groot-Zonnebeke van 1 mei 2003 tot 1 januari 2015. In zijn politieke carrière was hij tevens gemeenteraadslid en schepen.

In zijn vrije tijd hield hij van een kaartje leggen en veel sociaal contact. Tevens hield hij van muziek en was hij daardoor wellicht voorzitter van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Beselare. Van beroep was hij landmeterexpert. Hij was gehuwd met Rita Ghekiere en laat een dochter Benedicte en zoon Piet na samen met 6 kleinkinderen. De uitvaartdienst vindt plaats op zaterdag 10 augustus 2019 om 11.00 uur in de Sint-Martinuskerk van Beselare.

(ZB)

Dirk Cardoen overleed vorige donderdag 1 augustus onverwacht aan wellicht een hartfalen. Hij werd geboren op 18 februari in Beselare en was burgemeester van Groot-Zonnebeke van 1 mei 2003 tot 1 januari 2015. In zijn politieke carrière was hij tevens gemeenteraadslid en schepen. In zijn vrije tijd hield hij van een kaartje leggen en veel sociaal contact. Tevens hield hij van muziek en was hij daardoor wellicht voorzitter van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Beselare. Van beroep was hij landmeterexpert. Hij was gehuwd met Rita Ghekiere en laat een dochter Benedicte en zoon Piet na samen met 6 kleinkinderen. De uitvaartdienst vindt plaats op zaterdag 10 augustus 2019 om 11.00 uur in de Sint-Martinuskerk van Beselare. (ZB)