Rotary Ieper schenkt matrassen en donsdekens aan vzw De Walhoeve

Op de foto Luk Ghekiere (voorzitter Rotary), Wim Hove (directeur De Walhoeve), Jacques Verbeke (Crack meubelen), Marc Snick (Rotary), Rik Vandenameele (Rotary) en Magdalena Verhenne (begeleidster leefgroep). © RVL
Redactie KW

Na 15 jaar waren de matrassen, donsdekens, hoofdkussens en matrasbeschermers van de kinderen van vzw De Walhoeve aan vervanging toe. Met de steun van Rotary Ieper en Crack meubelen slapen zij weer op nieuwe matrassen.

Vzw De Walhoeve is een voorziening in de bijzonder jeugdzorg met maatschappelijke zetel in Westvleteren en afdelingen in Veurne en Ieper. De Walhoeve staat in voor de begeleiding van 30 kinderen uit problematische opvoedingssituaties en hun gezinnen. Op de site in Westvleteren verblijven 14 kinderen en jongeren die omwille van hun moeilijke thuissituatie (tijdelijk) niet meer naar huis kunnen. Daarnaast biedt De Walhoeve ook studiowerking aan, waarbij ze jongeren voorbereiden op het zelfstandig leven.

Na 15 jaar waren de matrassen, donsdekens, hoofdkussens en matrasbeschermers van de kinderen aan vervanging toe. Met de steun van Rotary Ieper enerzijds en Crack meubelen anderzijds slapen de kinderen en jongeren van De Walhoeve weer op nieuwe matrassen en beddengoed.

(RVL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.