Burgemeester Bart Dochy is verheugd: 'De maskers gaan naar de kinesisten, huisartsen, verpleegkundigen, kinderopvangmogelijkheden in de gemeente. Ook onze eigen poetsvrouwen zullen er in veilige omstandigheden mee kunnen werken. Deze levering maskers wordt bijzonder gewaardeerd, momenteel is er immers nog steeds schaarste aan degelijk materiaal.'

Rik Decock, voorzitter Rotary Club Izegem: "Deze schenking is mogelijk dankzij het succes van de voorbije kunst- en wijnproeverij Izovino, die met de Winkelse kunstenaars Tjok en Veerle De Mets een groot succes werden. We willen de vele mensen uit Groot-Ledegem die bijdroegen aan dit succes op die manier ook bedanken." (VDV)

Burgemeester Bart Dochy is verheugd: 'De maskers gaan naar de kinesisten, huisartsen, verpleegkundigen, kinderopvangmogelijkheden in de gemeente. Ook onze eigen poetsvrouwen zullen er in veilige omstandigheden mee kunnen werken. Deze levering maskers wordt bijzonder gewaardeerd, momenteel is er immers nog steeds schaarste aan degelijk materiaal.' Rik Decock, voorzitter Rotary Club Izegem: "Deze schenking is mogelijk dankzij het succes van de voorbije kunst- en wijnproeverij Izovino, die met de Winkelse kunstenaars Tjok en Veerle De Mets een groot succes werden. We willen de vele mensen uit Groot-Ledegem die bijdroegen aan dit succes op die manier ook bedanken." (VDV)