Rotaract Gaverbeek organiseert champagnefeest ten voordele van minder bedeelde kinderen

Redactie KW

Onder leiding van voorzitter Stephanie Vandenberghe werd een en ander tijdens de persbabbel in café Markt 28 duidelijk gemaakt woensdagavond.


Een toegangskaart kost 35 euro in voorverkoop en 40 euro aan de deur. De opbrengsten van dit grote gebeuren gaan zoals vorige jaren integraal naar sociale projecten.

“Onze club probeert hiermee de minder bedeelde kinderen in en rond Waregem te steunen. Rotaract Waregem-Gaverbeek organiseert daarom activiteiten om deze kinderen een leuke dag te bezorgen. Zo zijn we het voorbije jaar naar Technopolis geweest, een bioscoopbezoekje, een kooknamiddag, een bezoek aan Bellewaerde en nog zo veel meer” vertelde voorzitter Stephanie Vandenberghe woensdagavond tijdens een persmeeting.

Rotaract Gaverbeek organiseert champagnefeest ten voordele van minder bedeelde kinderen

Het organisatiecomité onder leiding van voorzitter Stephanie Vandenberghe is er klaar voor om deze zestiende editie tot een goed einde te brengen. (foto HDV)

“Ook scholengemeenschap Zonneburcht hebben wij dit jaar kunnen steunen, zodat zij extra activiteiten kunnen organiseren. Wij zijn trouwens nog steeds op zoek naar nieuwe sociale doelen en zullen ook dit jaar het sinterklaasfeestje van het OCMW Waregem sponsoren” voegde ze er nog aan toe.

(YVW)

>> Meer info: Stephanie Vandenberghe, voorzitter Rotaract Waregem-Gaverbeek, 0478 74 55 40.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.